Retourinformatie

Jammer dat je iets retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je mag de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder reden annuleren. Hierna heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief eventuele verzendkosten teruggestort op je rekening.

Let op! De kosten voor het retour sturen is voor je eigen rekening. Als je dit via PostNL doet zijn de kosten €4,15 voor een brievenbuspakketje en €6,95 voor een normaal pakket vanuit Nederland. Als je wilt kun je ook kiezen voor een andere verzendpartij.

Wil je iets retour sturen dan maak je gebruik van je herroepingsrecht. Om hier gebruik van te maken, kun je het beste een e-mail sturen. Je ontvangt dan van mij een formulier. Als deze is ingevuld en ik heb het product (indien mogelijk) in de originele staat en verpakking ontvangen, dan wordt het orderbedrag binnen 14 dagen teruggestort.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig om het product te proberen, dan kan het zo zijn dat ik de waardevermindering aan jou doorbereken. Behandel alles dus met zorg en zorg ervoor dat het bij een retour goed verpakt is.