Persbericht – Webshop Rima Baby start het jaar met nieuwe producten

Januari 2022

Het hoogste aantal geboorten in tien jaar tijd is geconstateerd in Nederland. En alle kamertjes voor deze kindjes worden natuurlijk gevuld met de mooiste producten. Rima Baby heeft aan het begin van dit nieuwe jaar een prachtig nieuw merk toegevoegd met onmisbare hydrofiele doeken, knuffeldoekjes, muziekvosjes en babymobielen. Neem je ook een kijkje in de webshop?

Ik was al lang op zoek naar babymobielen voor boven de wieg, box of commode om toe te voegen aan mijn webshop. Met trots kan ik zeggen dat ik die gevonden heb. Een heerlijk magisch sfeertje geef je de babykamer met deze mobieltjes met wolkjes, sterren en een gouden ring. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties en mogen in geen enkele babykamer ontbreken wat mij betreft. Ik ben in ieder geval verliefd!

Dit is een van de producten die ik heb toegevoegd aan de webshop. Zo vind je naast deze baby mobielen ook superschattige muziekvosjes, knuffeldoekjes en sets van drie hydrofiele doeken in de webshop.

Alle producten zijn gemaakt van eerlijke materialen en dragen daarmee bij aan het welzijn van de wereld. Door de aardse kleuren past bijna alles bij elkaar en misstaat het in geen enkele babykamer. Neem je ook een kijkje in mijn webshop?

Over Rima Baby

Rima Baby is een webshop met stijlvolle producten voor de babykamer en de baby. De webshop is in oktober 2020 gestart en Rilana Groot is de eigenaresse. Nadat zij moeder werd van Javi, ontstond het idee om deze webshop te starten omdat er zoveel moois te koop is ter decoratie van de babykamer, maar ook ter verzorging van de baby. Ze wil zwangeren en vrouwen die net mama zijn graag inspireren met mooie en natuurlijke spullen die ook nog eens passen in bijna elk interieur. Alles is te vinden en verkrijgbaar in de webshop. www.rimababy.nl

Noot voor de redactie

Voor aanvullende informatie, interview aanvragen of een andere samenwerking kunt u contact opnemen met Rilana Groot (06-48469803 of info@rimababy.nl). Meer afbeeldingen in hoge resolutie zijn op te vragen. Ik hoor het graag indien u iets wilt publiceren. Graag vermelden bij publicatie: Rima Baby | https://www.rimababy.nl/product-categorie/merken/baby-bello/