Persbericht – Webshop Rima Baby presenteert de Rima Baby kraambox!

Maart 2022

Je kent het wel. Er is een baby geboren en je wilt graag een origineel kraamcadeau geven. Daar heb ik iets op bedacht, namelijk de Rima Baby kraambox met maar liefst tien cadeautjes. Kant en klaar ingepakt en wel. Jij hoeft het alleen maar met veel liefde te geven.

Toen mijn zoontje geboren werd, kreeg ik een kraammand van mijn ouders en mocht ik elke dag een cadeautje openen. Hoe fijn is het om tussen de kraamtranen en het knuffelen met de baby door iets moois voor jezelf of de kleine te mogen openen? Precies, dat is enorm leuk!

Zo ben ik op het idee gekomen om de kraambox te introduceren. De box is gevuld met tien cadeautjes voor mama en de baby. Ook superleuk om samen met vrienden, familie of collega’s cadeau te doen of om te geven tijdens een babyshower.

De presentjes zitten in een enorme mooie stevige witte doos. Deze doos kan later heel goed gebruikt worden om herinneringen in te bewaren uit bijvoorbeeld de kraamtijd.

Naast de cadeautjes stop ik er een wenskaart in die zelf uitgezocht kan worden en waar ik, indien gewenst, een boodschap op schrijf.

Vanzelfsprekend is er veel in overleg mogelijk zodat de kraambox gevuld wordt met hetgeen dat echt bij de ontvanger past.

En hoe mooi is het als je tien dagen lang een glimlach op het gezicht van de ontvanger kan toveren met deze prachtige kraambox?

Over Rima Baby

Rima Baby is een webshop met stijlvolle producten voor de babykamer en de baby. De webshop is in oktober 2020 gestart en Rilana Groot is de eigenaresse. Nadat zij moeder werd van Javi, ontstond het idee om deze webshop te starten omdat er zoveel moois te koop is ter decoratie van de babykamer, maar ook ter verzorging van de baby. Ze wil zwangeren en vrouwen die net mama zijn graag inspireren met mooie en natuurlijke spullen die ook nog eens passen in bijna elk interieur. Alles is te vinden en verkrijgbaar in de webshop. www.rimababy.nl