Persbericht – Webshop Rima Baby importeert rotan producten uit Bali

Maart 2022

Nu Rima Baby ruim een jaar bestaat vond ik het tijd voor een hele grote stap. Waar ik voorheen een tussenpersoon had voor de inkoop van rotan producten ben ik in het diepe gesprongen en heb ik zelf producten uit Bali naar Nederland laten komen.

Rotan is niet meer weg te denken uit de babykamers van tegenwoordig. En ik snap het wel. Natuurlijke materialen en kleuren zorgen nu eenmaal voor een fijne sfeer in de babykamer. Omdat ik merkte dat de rotan producten in mijn webshop geliefd zijn wilde ik er zelf voor zorgen dat de producten rechtstreeks vanuit Bali bij mij geleverd zouden worden zodat er vele babykamers kunnen worden gedecoreerd met de mooiste items.

Uiteraard was dit een hele grote stap, maar toch heb ik het gedaan. Enorm trots ben ik dan ook dat ik het toch gedaan heb en dit wil ik dan ook graag delen met iedereen! Mijn missie is ervoor te zorgen dat vele babykamers gevuld worden met de prachtigste items en dat mama, papa en de baby allen een goed gevoel krijgen in de babykamer.

Rima Baby – Uit liefde voor je kindje…

Over Rima Baby

Rima Baby is een webshop met stijlvolle producten voor de babykamer en de baby. De webshop is in oktober 2020 gestart en Rilana Groot is de eigenaresse. Nadat zij moeder werd van Javi, ontstond het idee om deze webshop te starten omdat er zoveel moois te koop is ter decoratie van de babykamer, maar ook ter verzorging van de baby. Ze wil zwangeren en vrouwen die net mama zijn graag inspireren met mooie en natuurlijke spullen die ook nog eens passen in bijna elk interieur. Alles is te vinden en verkrijgbaar in de webshop. www.rimababy.nl