Persbericht – Een informatieve en waardevolle adventskalender van Rima Baby voor alle zwangeren en net bevallen vrouwen

Augustus 2021

Met de kerstdagen in het vooruitzicht heb ik voor alle zwangeren en net bevallen vrouwen een adventskalender gemaakt. Vanaf 1 december openen zij elke een vakje waarachter een waardevolle tip, een informatief PDF-bestand en/of een korting of winactie verscholen zit. Bijvoorbeeld ter voorbereiding op de komst van de baby, maar ook voor de eerste tijd met de baby.

Omdat ik (aanstaande) mama’s graag wil informeren en wil verwennen met mooie acties in de dagen richting de kerst stel ik deze adventskalender samen. Elke dag kan er een vakje worden geopend. Van 1 tot en met 24 december is er dus dagelijks een mooi advies, waardevolle tip, een winactie of een informatie PDF te vinden achter het vakje. Kortom… bijna een maand lang allerlei leuks van mij voor elke zwangere en pas bevallen vrouw. Ook in samenwerking met andere ondernemers geef ik mooie dingen weg. Hoe en wat precies, dat blijft uiteraard nog een verrassing totdat het vakje opengemaakt kan worden.

Wel kan ik verklappen dat er informatie wordt gegeven over het inrichten van de babykamer en het fotograferen van een baby. Verder tips over onmisbare boeken die je moet lezen als je zwanger bent of net mama. En hoe kun je voor jezelf kiezen als je net bent bevallen? Uit ervaring weet ik dat dat best lastig kan zijn. Uiteraard mogen cadeaus niet ontbreken in een adventskalender. Daarom geef ik mooie producten weg en veel kortingen die helemaal aansluiten op deze doelgroep.

Over Rima Baby
Rima Baby is een webshop met stijlvolle producten voor de babykamer en de baby. De webshop is in oktober 2021 gestart en Rilana Groot is de eigenaresse. Nadat zij moeder werd van Javi, onstond het idee om deze webshop te starten omdat er zoveel moois te koop is ter decoratie van de babykamer, maar ook ter verzorging van de baby. Ze wil zwangeren en vrouwen die net mama zijn graag inspireren met mooie en natuurlijke spullen die ook nog eens passen in bijna elk interieur. Alles is te vinden en verkrijgbaar in de webshop. www.rimababy.nl

Noot voor de redactie
Voor aanvullende informatie, interview aanvragen of een andere samenwerking kunt u contact opnemen met Rilana Groot. Meer afbeeldingen in hoge resolutie zijn op te vragen. Ik hoor het graag indien u iets wilt publiceren. Graag vermelden bij publicatie: Rima Baby | https://www.rimababy.nl/adventskalender2021