Over Rima Baby

Bij Rima Baby shop je de mooiste producten voor je kleintje. Het aanbod is met grote zorg en veel liefde geselecteerd. Ik word erg blij van de prachtige items en dit geluk gun ik jou (en je baby) ook!

Een webwinkel, dat is waar ik al heel lang over droomde. En nadat ik mama mocht worden van Javi is het idee nog meer gaan groeien want wat zijn er mooie merken en producten voor kindjes verkrijgbaar. In mijn webwinkel kan ik mijn creativiteit en liefde voor details, interieur en stijlvolle producten combineren en delen met jou.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar decoratie voor de baby- of kinderkamer, een mooie hydrofiele doek of een leuke rammelaar voor je kindje, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Uiteraard zijn de meeste producten ook superleuk als kraamcadeau. Indien gewenst, zorg ik er direct voor dat het cadeau, ingepakt en wel, op het adres van de gelukkige wordt bezorgd. Of je nu voor jezelf iets besteld of voor een ander, het is sowieso een feestje om de bestelling uit te pakken.

Ik ben je erg dankbaar als je een bestelling plaatst in mijn webshop. Met liefde verpak en verstuur ik het voor je. Als het kan hergebruik ik verpakkingsmateriaal van mijn leveranciers om zo een steentje bij te dragen aan het milieu. Ik vind het een kleine moeite en zonde om dat niet te doen.

Mis je nog iets in mijn winkel, bijvoorbeeld een bepaald product of merk, of heb je een andere vraag? Laat het mij weten via Whatsapp, rilana@rimababy.nl, het contactformulier of de sociale media kanalen.

Ik wens je veel winkelplezier!

Liefs ♥ Rilana