Rima Baby

Hi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen in mijn webshop.

Mijn naam is Rilana en mijn missie is ervoor zorgen dat er vele babykamers (en kinderkamers) worden gedecoreerd met spullen uit mijn webshop. En… dat er veel baby’s, mama’s en ook papa’s blij worden van de fijne producten die ik verkoop.

Ik selecteer de producten en merken die ik verkoop met veel aandacht en daarom vind je ook niet alledaagse merken in mijn webshop van kleine ondernemers en/of ondernemers met een speciale boodschap.

Bij Rima Baby shop je prachtige producten voor je kleintje. Het aanbod is met grote zorg en veel liefde geselecteerd. Ik word erg blij van de mooie items en dit geluk gun ik jou (en je baby) ook!

Hoe het begon…

Een webwinkel, dat is waar ik al heel lang over droomde. Maar waar moet ik die dan mee gaan vullen? En ik was toch juist na tien jaar werken voor een uitgeverij als redacteur net voor mezelf begonnen met een tekstbureau? Was dat eigenlijk wel iets voor mij om fulltime mee bezig te zijn? Al snel kwam ik er achter dat dat niet het geval was en ik daar niet gelukkig van werd.

Ik werd mama

Nadat ik mama mocht worden van Javi is het idee nog meer gaan groeien want wat zijn er mooie merken en producten voor kindjes verkrijgbaar. De puzzelstukken vielen in elkaar en ik besloot om hier mijn webshop mee te vullen. In mijn webwinkel kan ik mijn creativiteit en liefde voor details, interieur en stijlvolle producten combineren en vooral delen met jou. Daar word ik wel gelukkig van!

Decoratie en andere mooie producten

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar decoratie voor de baby- of kinderkamer, een mooie hydrofiele doek of een leuke rammelaar voor je kindje, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Uiteraard zijn de meeste producten ook superleuk om als kraamcadeau te geven.

Indien gewenst, zorg ik er direct voor dat het cadeau, ingepakt en wel, op het adres van de gelukkige wordt bezorgd. Of je nu voor jezelf iets besteld of voor een ander, het is sowieso een feestje om de bestelling uit te pakken. Elke bestelling pak ik dan ook met heel veel liefde en aandacht in.

Dankbaar

Ik ben je erg dankbaar als je een bestelling plaatst in mijn webshop. Met liefde verpak en verstuur ik het voor je. Als het kan hergebruik ik verpakkingsmateriaal van mijn leveranciers om zo een steentje bij te dragen aan het milieu. Ook vraag ik aan bekenden om doosjes die zij ontvangen als zij iets bestellen aan mij te geven om die dan weer te gebruiken. Ik vind het een kleine moeite en zonde om dat niet te doen.

Rima Baby

Over mij

  • trotse mama van Javi (2019)
  • getrouwd met mijn andere kanjer Martijn (2020)
  • sport – bodypump – een les van een uur die met barbells en gewicht om het lichaam te versterken
  • gek op de Nederlandse taal en hierbij ook op boeken, magazines, notitieboeken, agenda’s en kaarten
  • festivalliefhebber
  • ik houd van lekker eten en drinken
  • liefde voor Spanje – Valencia en Ibiza. Love it! Griekse eilanden zijn ook zeker aan mij besteed
  • tien jaar gewerkt bij een uitgeverij en nu gekozen voor deze webshop

Wil je nog iets weten?

Mis je nog iets in mijn winkel, bijvoorbeeld een bepaald product of merk, of heb je een andere vraag? Laat het mij vooral weten via Whatsapp, rilana@rimababy.nl, het contactformulier of de sociale media kanalen.

Ik wens je veel winkelplezier!

Liefs ♥ Rilana