Maan – inspiratie – babykamer

Maan-Rima-Baby-maankussen-maanspiegel-rotan

To the moon and back

Op deze pagina vind je inspiratie voor maantjes op de babykamer. Zoals rotan items maar ook spiegels. Ook schreef ik een blog over bevallen tijdens volle maan.

De babykamer decoreren met maantjes

Wat is het toch leuk om een babykamer te decoreren met maantjes. Dan wel in de vorm van een lamp, kussen of een andere toffe eyecatcher.

Waarom denk jij dat we het zo leuk vinden om een babykamer met dit soort items aan te kleden? Ikzelf denk vooral omdat het je een gevoel geeft van een mooie nacht. Een beetje dromerig misschien. In slaap vallen bij de maan, wie wil dat nou niet?

Decoratie voor de babykamer

Bij Rima Baby vind je verschillende items in de vorm van een maan of waar een maan in verwerkt is die zich uitstekend lenen ter decoratie in de babykamer.

Hieronder vind je de selectie van producten. Heb je vragen over bepaalde producten, neem dan contact met mij op via de chatfunctie rechtsonder of stuur mij een berichtje.

 

Blog over bevallen bij volle maan

Het schijnt dat er tijdens volle maan meer kindjes geboren worden. Maar is dat wel echt zo? Ik zocht het voor je uit en schreef er een blog over.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Rima Baby en maak kans op 10 euro shoptegoed!