Gratis als je zwanger bent

Als je zwanger bent, mag je heel veel producten gratis en voor niets aanvragen en ophalen. Ik was enorm benieuwd wat dat tegenwoordig allemaal is, dus ik heb alles overzichtelijk voor je op een rij gezet. Veel plezier met alle gratis items!

Mama to be info gids
Er groeit een baby in je buik en er komt via de verloskundige heel veel informatie op je af en ook op internet word je overspoelt met informatie over alles wat je nodig hebt en zou ‘moeten’ nu je mama wordt.

Speciaal hiervoor heb ik voor jou deze gratis gids gemaakt. Ik maak je in een keer zoveel mogelijk wegwijs in de wereld van zwangerschap en mama worden.

Je vraagt de gids hier heel eenvoudig aan!

Mama to be infogids

Cadeaupakket van WIJ
Het cadeaupakket van WIJ bestaat uit de blije doos die je op kunt halen bij een Prénatal winkel bij jou in de buurt. Hierin vind je producten, kortingsflyers en nog veel meer. Tevens ontvang je vier keer per jaar het magazine WIJ voor zwangere vrouwen en jonge moeders.

Je vraagt het cadeaupakket hier aan!

Gratis zwanger cadeaupakket wij - Rima Baby

Zwanger- en Babybox
Deze boxen zijn speciaal samengesteld voor als je zwanger bent en net mama. Ook hierin vind je allerlei producten, kortingen en nog veel meer! Je vraagt de boxen hier online aan en haalt het daarna af bij een Albert Heijn bij jou in de buurt.

Gratis zwanger babybox - Rima Baby

Rompertje
Bij Zeeman mag je een rompertje van 100% biologisch katoen aanvragen. En daar kun je er geen genoeg van hebben in het begin. Je vraagt de gratis romper hier aan.

gratis zwanger romper zeeman - Rima Baby

 

Een koffertje met boekjes
Als je baby zo’n drie maanden oud is krijg je van de gemeente een bon voor het Boekstart koffertje. Als je deze bon inlevert bij de bibliotheek maak je je baby lid van de bieb en ontvang je het koffertje.

Gratis zwanger boekstart bieb - Rima baby

Etos baby welkomstpakket
Als je je aanmeldt voor Etos baby ontvang je een gratis baby welkomstpakket, nieuwsbrieven met tips en inspiratie voor jou en je kindje en eenmalig 15 Etos extra punten cadeau. De tas bestaat uit een Woezel & Pip tas gevuld met een aantal fijne Etos baby producten. De tas kun je afhalen bij een Etos bij jou in de buurt nadat je je hier hebt aangemeld.

Gratis zwanger etos - Rima Baby

Kruidvat Baby Welkom tas
Als je bij Kruidvat lid wordt van van de Voordeelclub dan ontvang je allerlei leuks. Ook kun je dan de Baby Welkom tas aanvragen en ophalen. Hierin zitten een aantal fijne producten. Je kunt deze tas ophalen als je minimaal 18 weken zwanger bent. Aanmelden doe je via deze link.

Gratis zwanger kruidvat - Rima Baby

Babydump cadeaupakket
Bij Babydump kun je de Babydoos ophalen. Ook dit is een cadeaupakket met handige producten. Met een coupon haal je het cadeaupakket op bij een van de filialen. Het aanvragen van die coupon doe je hier.

gratis zwanger babydump Rima Baby

Babypakket van Jan Linders
Bij supermarkt Jan Linders kun je ook een gratis pakket afhalen. Vol met handige spullen voor jou en de baby. Vul binnen twee weken na de geboorte van je kindje het formulier in. Je ontvangt dan een kaartje thuis en daarmee haal je het pakket af bij jouw Jan Linders supermarkt.

gratis zwanger - linders Rima Baby

Kiekeboebox van PLUS
Speciaal voor jonge ouders heeft PLUS een cadeaupakket samengesteld. Dit is een box ter waarde van 40 euro vol met baby- en kraamproducten die je goed kunt gebruiken. Ontvang je de folder van PLUS en is je kindje jonger dan twee maanden, dan kun je deze box hier aanvragen.

gratis zwanger plus - rimababy

Hoogvliet baby pakket
Bij supermarkt Hoogvliet kun je ook een babypakket afhalen als je kindje geboren is. Het is een pakket met een waarde van 30 euro. Het Welkom op de Wereld pakket. Ook dit pakket zit boordevol bruikbaars voor de baby. Aanvragen van deze box doe je hier.

gratis zwanger hoogvliet - Rima Baby

Prentenboek cadeau
Elk kindje verdient een leven vol liedjes en verhalen. Daarom ontvang je als kersverse ouder voor je baby tot drie maanden een gratis prentenboek Rijen, rijen, rijen in een wagentje. Als je het geboortekaartje of inschrijfbewijs van je baby toont in de deelnemende boekhandel, ontvang je dit mooie geschenk. Een overzicht van de deelnemende boekhandels, vind je hier.

gratis zwanger rijen rijen rijen - rima baby

Stichting Babyspullen
Als het niet breed hebt dan kan de komst van een kindje financieel best voor problemen zorgen. Stichting Babyspullen is opgezet om ouders met een kleine portemonnee te helpen bij het aanschaffen van babykleertjes en spullen voor de babyuitzet. Je krijgt niet zomaar zo’n babydoos, daarvoor heb je een verwijsbrief nodig van aangesloten organisaties. Leuk weetje! Ik doe hier elke maand zelf vrijwilligerswerk en pak deze dozen met alle liefde en zorg in.

Kraampakket
Als je aanvullend verzekerd bent krijg je vrijwel altijd een gratis kraampakket van je verzekering. Hierin zitten medische producten die je nodig hebt bij een thuisbevalling, maar vaak ook dingen voor de baby en voor na de bevalling. Het is dus zeker de moeite waard om na te gaan bij je zorgverzekering of je zo’n pakket gratis ontvangen mag.

 

Ook interessant om te lezen…

Duurzaamheid & zwangerschap

Sporten tijdens je zwangerschap

Boekentips

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwbrief en maak kans op 10 euro shoptegoed!