Edelstenen voor je baby en de babykamer

Rozenkwarts babykamer

Edelstenen zijn een mooie aanvulling voor in de babykamer. Er zijn heel veel verschillende edelstenen die gebruikt kunnen worden, met elk hun eigen unieke eigenschappen. Hieronder beschrijf ik enkele populaire keuzes voor edelstenen in de babykamer en de voordelen per edelsteen.

Rozenkwarts

Rozenkwarts is een hele populaire keuze voor edelstenen in de babykamer. Deze steen wordt geassocieerd met liefde en warmte en helpt bij het zorgen van een gevoel van veiligheid en geborgenheid in de kamer. Rozenkwarts wordt ook vaak gebruikt om te helpen bij het ontwikkelen van emotionele stabiliteit en zelfvertrouwen.

Rozenkwarts wordt vaak gezien als een steen die de moeder-kind band kan versterken. Het helpt mogelijk bij het verminderen van angst en onrust bij zowel mama als de baby. Ook kan het helpen bij het versterken van de emotionele verbondenheid.

Amethist

Amethist is ook een fijne steen voor de babykamer. Deze brengt namelijk kalmte en rust en kan helpen bij de slaapkwaliteit van je baby.

Celestiet

Celestiet is ook vaak te vinden in de babykamer. Deze steen zorgt namelijk voor eenheid en balans. Tevens kan het helpen bij het creëren van vrede en rust in de kamer.

Maansteen

Maansteen is tevens een mooie steen om in de babykamer neer te leggen of op te hangen in een vorm van een hanger. Het heeft een sterke connectie met de maan en energie van de vrouw. Het bevordert intuïtie en vruchtbaarheid. Ook heeft het een kalmerende werking op het gevoelsleven. Maansteen ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook voor na de bevalling bevat maansteen een fijne energie. Het werkt ontgiftend en zorgt voor balans in je hormonale stelsel.

Edelstenen hangers

In mijn webshop vind je diverse hangers met edelstenen die je in de babykamer kunt ophangen om een fijne sfeer te creëren in het kamertje.

Veiligheid

Het is belangrijk om te weten dat edelstenen geen medicinale eigenschappen hebben. Vraag altijd een professioneel iemand om advies bij gezondheidsproblemen. En uiteraard benadruk ik het nog maar eens. Leg of hang een steen op een plek waar je kindje niet bij kan om verstikkingen of andere gevaren te voorkomen.

Gratis Mama to be info gids

Speciaal voor jou schreef ik deze gratis Mama to be info gids. Dit document is echt onmisbaar voor elke zwangere vrouw!
Wil je de link naar deze complete gids in je mailbox ontvangen, laat dan hier je gegevens achter.