5 cadeau tips voor je kindje voor de feestdagen

De feestdagen komen weer in zicht, en ik snap dat het lastig is om leuke cadeaus te bedenken om te geven. Ben je nog op zoek naar leuk speelgoed? Ik heb een top 5 gemaakt met geschenk tips. Als je wilt, pak ik je bestelling in met sint- of kerstpapier. Dit vink je tijdens het bestellen aan. Ik wens je veel plezier toe met presentjes weggeven tijdens de feestdagen!

Top 5 van presentjes, in willekeurige volgorde…

  1. Stapelregenboog
  2. Scrunch emmertje en schepje
  3. Rammelwolkje van Lil’ Papoe
  4. Bijtspeelgoed
  5. Ringtoren van Mushie

Stapelregenboog Mushie

Met deze regenboog van het prachtige merk Mushie kan eindeloos gespeeld worden. Stapelen, voelen en omgooien. Het kan allemaal! Het spelen met deze regenboog is goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek van je kindje.

De vijf bogen, in verschillende formaten, van deze regenboog zijn gemaakt van polypropyleen. Dit is supersterk plastic dat geheel vrij is van BPA, PVC en ftalaten.

Mushie regenboog hillside

Scrunch emmertje en schepje

Hoewel het nu geen strandweer is, weet ik zeker dat dit een schot in de roos is als cadeau. Omdat kindjes veel fantasie hebben, zorgt dit zeker voor veel speelplezier. Spulletjes in en uit de emmer. Lekker roeren in de ‘soep’ met het schepje. En als het weer mooier weer wordt, kan er lekker mee worden gespeeld in het zand en water. Een presentje dat jaren meegaat. De emmertjes en schepjes zijn in verschillende kleurtjes verkrijgbaar en de emmertjes kun je oprollen zodat het maar weinig ruimte inneemt in de tas.

Scrunch emmer, schepje en nettasje, zomerdeal

Rammelwolkje van Lil’ Papoe

Voor de hele kleintjes of de kleintjes die nog lekker in de buik van mama zitten, is een rammelwolkje een superleuk cadeautje. Het is een wolkje dat rammelt als je ermee schudt en ze staan ook nog eens heel mooi in de box of het wiegje vanwege de mooie kleurtjes en stofjes.

Rammelwolk baalkatoen - Rima Baby

Bijtspeelgoed

Voor een kindje dat net geboren is, sla je de plank zeker niet mis als je kiest voor bijtspeelgoed. Bijvoorbeeld deze regenboog van het populaire merk Mushie. Helemaal leuk voor de baby om zijn of haar eerste ontdekkingen te doen wat betreft voelen en bijten.

Bijtspeeltje Mushie

Ringtoren van Mushie

Deze ringtoren van het Zweedse merk Mushie zien er niet alleen prachtig uit door de kleuren, ze zijn ook nog eens vrij van schadelijke stoffen en daarom helemaal veilig voor je kindje om mee te spelen. Een ringtoren is heel goed voor de motoriek van je kindje. De ringtoren is verkrijgbaar in twee kleurencombinaties, namelijk original en rustic.

Ringtoren Mushie rustic

Cadeautips voor zwangere dames

Zoek je een leuk geschenk voor iemand die zwanger is, hier vind je een overzicht met 5 tips van artikelen waar je een aanstaande mama zeker blij mee maakt.

Cadeautips voor een baby in de buik van mama

Ook voor een ongeboren baby zijn er originele cadeautjes te koop. Je vindt een lijstje met ideetjes hier.

Ik pak het cadeau met liefde voor je in

Heb je een keuze kunnen maken uit deze tips voor de feestdagen? Ik pak het cadeau als je wilt voor slechts 99 cent voor je in met mooi inpakpapier speciaal voor de feestdagen. Als je dit laatste aangeeft tijdens het bestelproces bij de bestelnotities, dan komt het helemaal goed.

Indien gewenst, stuur ik het cadeau ook nog voor je op naar het adres van een kindje dat het uit mag pakken.

Ik wens iedereen mooie dagen!

Liefs Rilana

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Rima Baby nieuwsbrief en maak kans op 10 euro shoptegoed!