5 cadeau ideetjes voor een baby in de buik

Misschien vind je het leuk om een kindje dat nog niet geboren is een cadeautje te geven tijdens de feestdagen? Maar wat geef je een baby die nog lekker in mama’s buik zit nu eigenlijk? Er zijn heel veel leuke dingen om te geven, hierbij een top 5 met cadeau ideetjes.

Top 5 van cadeautjes, in willekeurige volgorde…

  1. Stapeltoren
  2. Rammelwolkje
  3. Speendoekje
  4. Knuffeldoekje
  5. Speenkoord

Stapeltoren

Wie kent ze niet, een stapeltoren dat uit verschillende onderdelen bestaat en zo goed is voor de motoriek van je kindje. Deze versie van Mushie is gemaakt van 100% gifvrij plastic en omdat deze stacking cups in drie verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar is, misstaat het in geen enkel interieur. Wie wil dat nu niet? Zo’n stapeltoren staat uiteraard ook heel leuk als decoratie in de babykamer.

Rammelwolkje

Een heerlijk zachte rammelaar in de vorm van een wolk. En als je deze beweegt maakt de rammelwolk een leuk geluidje. Een rammelaar is heel leuk om een baby cadeau te doen. Ik schreef zelfs een artikel over het nut van een rammelaar. Enorm goed voor de ontwikkeling van je baby. En zeg nu zelf, dit is toch een prachtig exemplaar die in geen enkele box of babybedje of wiegje mag ontbreken? Deze rammelaar van Lil’ Papoe is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stofjes. Dus er past er altijd wel eentje in de sfeer van het babykamertje.

Rammelwolk_TetraDonkergroen

Speendoekje

Veel ouders geven hun kindje een speentje. En misschien wil je dat in eerste instantie niet. Op een gegeven moment kan het toch wel een uitkomst zijn. Dat was bij ons in ieder geval zo. Deze speendoekjes hoeven trouwens niet perse aan een speentje vastgemaakt te worden. Het is ook een heerlijk zacht knisperspeeltje waar een baby aan kan voelen en mee kan spelen. Een win win dus! Deze speenaccessoires van Lil’ Papoe zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende stofjes en kleurtjes. En o zo mooi om te combineren met een hydrofiele doek of een rammelwolkje. Wil je weten waarom we kindjes nu eigenlijk precies een speentje geven? Dat lees je hier.

Speendoekje - Rima Baby

Knuffeldoekje

Een knuffeldoekje mag niet ontbreken voor een baby. Deze knuffeldoekjes zien er niet alleen superleuk uit, ze zijn ook nog eens heerlijk zacht. Gemaakt van biologisch katoen van het merk Baby Bello. Voor welke ga jij?

Speenkoord

Een speenkoord is een leuk kleinigheidje voor een kindje dat nog geboren gaat worden. In mijn webshop vind je diverse speenkoorden van het Spaanse merk Oh Dubidu. Deze speenkoorden zijn met de hand gemaakt, dus je hebt altijd een uniek exemplaar.

Met een speenkoord hoeft er nooit meer gezocht te worden naar het speentje van een baby. Met het lusje maak je het speentje vast aan het koord en het koord maak je weer vast met de metalen clip.

Cadeautips voor zwangere dames

Zoek je nog een leuk cadeau voor iemand die zwanger is? Hier vind je een overzicht met ideetjes waar je een zwangere zeker blij mee maakt.

Op zoek naar een cadeau voor een groter kindje?

Ook hiervoor heb ik een lijst met gave cadeaus gemaakt die je je kindje kunt geven tijdens de feestdagen. Er zit vast ook iets leuks tussen voor jouw kindje.

Cadeauservice

Heb je een keuze kunnen maken uit alle mooie producten? Voor slechts 99 cent pak ik het voor je in met mooi inpakpapier. Als je dit aangeeft onder de bestelknop bij het product door een vinkje te klikken, komt het helemaal goed.

Het cadeau rechtstreeks versturen naar de gelukkige, is ook geen probleem! Dat doe ik tevens met alle liefde.

Ik wens je fijne dagen toe!

Lieve groet, Rilana

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op 10 euro shoptegoed!