5 cadeau ideetjes voor een baby in de buik

Misschien vind je het leuk om een kindje dat nog niet geboren is een cadeautje te geven tijdens de feestdagen? Maar wat geef je een baby die nog lekker in mama haar buik zit nu eigenlijk? Dat kan een lastig vraagstukje zijn, maar ik help je hier graag bij. Daarom heb ik vijf suggesties voor je op een rijtje gezet. Die kleine wordt er vast blij van!

Top 5 van cadeautjes, in willekeurige volgorde…

  1. Klein maankussen
  2. Stapeltoren
  3. Rammelwolkje
  4. Speendoekje
  5. Bandana

Maankussen

Dit is toch wel zo’n mooi item voor de babykamer. Een heerlijk zacht kussen van 100% biologisch katoen van het merk Slaep in de vorm van een maan met een leuke pompon. Die kan alvast mooi staan te zijn op het babykamertje of in de box. Het maankussen in groot formaat kan zelfs gebruikt worden als voedingskussen. Fijn voor zowel mama als baby.

Rammelwolk met maankussen sugar almond - Rima Baby

Stapeltoren

Wie kent ze niet, een stapeltoren dat uit verschillende onderdelen bestaat en zo goed is voor de motoriek van je kindje. Deze versie van Mushie is gemaakt van 100% gifvrij plastic en omdat deze stacking cups in twee verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar is, misstaat het in geen enkel interieur. Wie wil dat nu niet? Zo’n stapeltoren staat uiteraard ook heel leuk als decoratie in de babykamer.

Stacking cups Mushie retro - Rima Baby

Rammelwolkje

Een heerlijk zachte rammelaar in de vorm van een wolk. En als je deze beweegt maakt de rammelwolk een leuk geluidje. Een rammelaar is heel leuk om een baby cadeau te doen. Ik schreef zelfs een artikel over het nut van een rammelaar. Enorm goed voor de ontwikkeling van je baby. En zeg nu zelf, dit is toch een prachtig exemplaar die in geen enkele box of babybedje of wiegje mag ontbreken? Deze rammelaar van Lil’ Papoe is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stofjes. Dus er past er altijd wel eentje in de sfeer van het babykamertje.

Rammelwolk_TetraDonkergroen

Speendoekje

Veel ouders geven hun kindje een speentje. En misschien wil je dat in eerste instantie misschien niet. Op een gegeven moment kan het toch wel een uitkomst zijn. Dat was bij ons in ieder geval zo. Deze speendoekjes hoeven trouwens niet perse aan een speentje vastgemaakt te worden. Het is ook een heerlijk zacht knisperspeeltje waar een baby aan kan voelen en mee kan spelen. Een win win dus! Deze speenaccessoires van Lil’ Papoe zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende stofjes en kleurtjes. En o zo mooi om te combineren met een hydrofiele doek of een rammelwolkje. Wil je weten waarom we kindjes nu eigenlijk precies een speentje geven? Dat lees je hier.

Regenboogjes_rimababy

Bandana

Een baby kan soms nog wel eens wat melk teruggeven als hij of zij heel klein is. Dat is heel normaal. Alleen al die natte kleertjes steeds uittrekken en wassen is minder. Een prachtige bandana als deze is daarom ideaal. De melk of kwijl komt op dit zeverdoekje terecht die je eenvoudig weer verwisseld zodat de kleding van je kindje droog blijft. Deze bandana van het merk Slaep is aan twee kanten te dragen. Een velours kant en een kant van katoen. Door de mooie kleuren die je in de webshop vindt, is er altijd wel eentje die past bij de outfit van je kindje. Is dat niet fijn?

Bandana clay Rima Baby Slaep

Cadeautips voor zwangere dames

Zoek je nog een leuk cadeau voor iemand die zwanger is? Hier vind je een overzicht met 7 ideetjes waar je een zwangere zeker blij mee maakt.

Op zoek naar een cadeau voor een groter kindje?

Ook hiervoor heb ik een lijst met gave cadeaus gemaakt die je je kindje kunt geven tijdens de feestdagen. Er zit vast ook iets leuks tussen voor jouw kindje.

Gratis cadeauservice

Heb je een keuze kunnen maken uit alle mooie producten? Indien gewenst, pak ik het voor je in met mooi inpakpapier. Als je dit aangeeft in het notitievak tijdens het bestellen, komt het helemaal goed.

Het cadeau rechtstreeks versturen naar de gelukkige, is ook geen probleem! Dat doe ik tevens met alle liefde.

Ik wens je fijne dagen toe!

Lieve groet, Rilana

Reageren?

Wil je reageren op dit artikel?
Stuur mij gerust een berichtje.