Dag 19 | Een heerlijk cadeautje van Green Rose Beauty

Welkom bij dag 19 alweer van de Rima Baby adventskalender.

Omdat jij als mama (to be) ook goed voor jezelf mag zorgen vandaag iets fijns van Ellen van Green Rose Beauty.

——

Wat leuk dat jij vakje 19 van de Rima Baby adventskalender hebt geopend!

Met het openen van dit vakje heb jij een gratis beauty cadeau verdiend van Green Rose Beauty. Dit is dé webshop voor beautylovers die bewust leven. Je vindt hier de fijnste clean beauty producten. Uiteraard zijn alle producten dierproefvrij. Gebruik je vegan beautyproducten of ben je bezig met het verduurzamen van jouw lifestyle? Ook dan ben je bij Green Rose Beauty aan het juiste adres.

Omdat jij het vakje van de adventskalender hebt geopend, ontvang je een gratis cadeautje bij jouw bestelling. Namelijk een sample setje van Evolve Organic Beauty. Zo kun je gratis de dagcrème, een heerlijk masker en de gezichtsolie proberen.

Evolve Organic Beauty is een prachtig merk met natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten. Alle producten bestaan voor minimaal 98% uit natuurlijke ingrediënten die wonderen verrichten voor je huid. Ook zijn alle skincare producten van Evolve vegan en dierproefvrij.

Ook als je het belangrijk vindt dat een beautymerk duurzaam is, is Evolve perfect voor jou. De verpakkingen zijn namelijk van graspappier en volledig composteerbaar/biologisch afbreekbaar. De glazen verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled glas en weer recyclebaar.

Vul bij het uitchecken de code EVOLVE in en het sample setje wordt gratis toegevoegd aan je bestelling.

Liefs, Ellen